populaire producten

Bekijk alle elektrische aanstekers

Elektrische aansteker bestellen? Spyro Gadgets

De elektrische aansteker is niet alleen een leuke en elegante gadget maar tegelijk ook een prima alternatief voor de traditionele aansteker met vlam. De elektrische of plasma aansteker is op verschillende vlakken een verbetering ten opzichte van de traditionele aansteker. Spyro Gadgets biedt diverse elektrische aanstekers in verschillende kleuren en modellen, geleverd inclusief USB kabel. Perfect als cadeau of voor uzelf. U zult nooit meer een andere aansteker nodig hebben!

De voordelen van een elektrische aansteker

Het voornaamste voordeel van een elektrische aansteker ten opzichte van een traditionele aansteker is uiteraard dat deze oplaadbaar is. De Spyro aanstekers worden geleverd met een USB kabel waarmee u deze kunt opladen. U kunt de kabel aansluiten op bijvoorbeeld uw laptop, autolader of een USB adapter. De elektrische aansteker kan ongeveer 200 keer gebruikt worden op 1 acculading. Het opladen van de aansteker duurt ongeveer 1-2 uur.

Een ander voordeel van de elektrische aansteker is dat deze met 1 druk op de knop aan gaat. Bovendien wordt de aansteker niet beïnvloed door de wind. De tijden van de vlam van uw aansteker te moeten beschermen met uw hand zijn dus voorbij.

De veiligheid van een elektrische aansteker

Elk model van de aanstekers van Spyro is voorzien van een uitstekende ontstekingsbeveiliging. Zo kunnen de Classic modellen kunnen bijvoorbeeld niet gebruikt worden zolang de ontstekingsklep niet geopend is. Andere aanstekers hebben een extra veiligheidsslot op de ontstekingsknop. Elke Spyro aansteker gaat na 7 seconden automatisch uit.

U vindt op Spyro Gadgets diverse modellen aanstekers in verschillende kleuren, zo hebben wij onder andere speciale sigaar aanstekers en elektrische barbecue aanstekers. Elke elektrische aansteker wordt geleverd in een luxe opbergdoos, wat deze gadget perfect maakt als cadeau.