populaire producten

Bekijk alle elektrische aanstekers

USB aansteker bestellen?

De USB aansteker van Spyro is een volledig elektrische aansteker die kan worden opgeladen met behulp van een USB kabel. Behalve de stijlvolle look van de USB aansteker is deze ook erg praktisch. Zo is de Spyro aansteker windbestendig. Op Spyro Gadgets vindt u een breed assortiment aan USB aanstekers van uitstekende kwaliteit. Leuk als cadeau of voor uzelf. Al onze USB plasma aanstekers worden geleverd in een luxe opbergdoos.

De USB aansteker heeft diverse voordelen ten opzichte van een traditionele aansteker die werkt op gas of benzine. Uiteraard is het grootste voordeel dat de USB eenvoudig oplaad baar is. De aansteker wordt geleverd met een USB kabel waarmee u het apparaat kunt opladen met bijvoorbeeld uw laptop, in de autolader of met een USB adapter. Na 1-2 uur is de aansteker volledig opgeladen.

Een ander groot voordeel van de USB aansteker is dat deze een stabiele hittebron produceert, die niet beïnvloed wordt door de wind. Dit in tegenstelling tot een aansteker met vlam, waarbij u de vlam dient te beschermen met uw hand zodat deze niet uitgeblazen wordt. Met een Spyro aansteker behoort dit tot het verleden.

Alle Spyro USB aanstekers zijn voorzien van een uitstekende ontstekingsbeveiliging. Zo hebben wij aanstekers waarbij het niet mogelijk is om deze aan te zetten terwijl de afsluitklep dicht zit. Andere Spyro aanstekers zijn hebben een extra beveiliging op de ontstekingsknop. Hierdoor voorkomt u dat de aansteker per ongeluk in uw jaszak of tas aan gaat. Een andere veiligheidstoepassing is dat de aansteker na 7 seconden automatisch uitgaat.

De USB aansteker is veilig

Alle USB aanstekers zijn voorzien van een uitstekende ontstekingsbeveiliging.Zo kun je de standaard modellen bijvoorbeeld niet aanzetten wanneer de afsluitklep er nog op zit. Hierdoor kun je voorkomen dat de aansteker per ongeluk in je jaszak of tas aangaat. Verder zorgt de ontstekingsbeveiliging er ook voor dat de aansteker niet gebruikt kan worden wanneer deze wordt opgeladen. Een andere veiligheidstoepassing is dat de aansteker na 7 seconden automatisch uitgaat.